top of page

Invitation to film screening in Qalandia refugee camp on Wednesday, April 3rd, / عرض فيلم يوم الأربع

في يوم الأربعاء (3 أبريل) ، تدعوكMEND للحضور إلى العرض الثاني للفيلم الجديد الذي قدمته نساء في مخيم شعفاط للاجئين ويتناول قضايا الصحة العقلية. سيقام عرض الأفلام في مركز البرامج النسائية في مخيم قلنديا (شارع القدس ، رام الله) في الساعة 11:30. بعد الفحص ، سيكون هناك مجال لمناقشة مفتوحة. ونحن نتطلع لرؤيتك هناك. /

On Wednesday (April 3rd), MEND invites you to come to the second screening of the new film made by women in the Shu'fat refugee camp on mental health issues. The film will be shown at the Women's Programmes Center in Qalandia Camp (Jerusalem Street, Ramallah) at 11:30. After the screening, there will be room for an open discussion. We look forward to seeing you there.

bottom of page